додому Новини Освіта У Черкаському інституті пожежної безпеки відбулося урочисте вручення дипломів 

У Черкаському інституті пожежної безпеки відбулося урочисте вручення дипломів 

0

12 квітня багатотисячний загін Державної служби України з надзвичайних ситуацій поповнився. Урочистості з нагоди випуску бакалаврів ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля відвідали представники обласної та міської влади, керівники правоохоронних органів, ДСНС. Про це повідомляють на сайті ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

“Цьогорічне отримання дипломів – втричі почесніше й відповідальніше, бо відбулося у надскладний для нашої держави час. Відтепер 301 молодий фахівець – у лавах рятувальників, щоб служити народові України. Серед них – 180 випускників Національного університету цивільного захисту України та 121 – Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля” – пишуть на сторінці інституту.

Від Державної служби України з надзвичайних ситуацій молодих лейтенантів вітав директор Департаменту організації заходів цивільного захисту Віктор Вітовецький, який побажав з честю виконувати свої службові обов’язки із захисту людського життя у різних надзвичайних ситуаціях. Із напутніми словами до випускників звернулись очільники НУЦЗ України і ЧІПБ Віктор Гвоздь та Ігор Романюк, представники обласної та міської влади.

За традицією випускники підкинули монети на щастя, удачу та успішну службу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version