НовиниЧеркасиУ Черкаському Гідрометцентрі повідомили, коли припиняться дощі

У Черкаському Гідрометцентрі повідомили, коли припиняться дощі

-

- Advertisment -

Весна з кожним днем гарнішає, наповнюється гомоном птахів, цвітінням ранньовесняних квітів. Доповнило таку гармонію тепло минулих вихідних з середньодобовою температурою 8-10º тепла та денними максимуми +15..+17º. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Сьогодні, 25 березня, домінантом у формуванні погоди є добре насичений вологою південний циклон, який утворився над Балканами та наразі кружляє над Одещиною.

За минулу ніч вже випало 8-12 мм і це не межа. Помірні дощі припиняться лише завтра. Це найсильніші опади в найближчі 10 днів. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 6-11º.

У середу, 27 березня, під впливом антициклону з півночі погода на Черкащині стабілізується. Опадів не прогнозуємо. Температура вночі 0-2º тепла, вдень +7..+12º. Надалі до керування погоди приступить масштабний атлантичний циклон.

У четвер, 28 березня без опадів, температура вночі 2-7º тепла, вдень +13..+18º.

У п’ятницю, 29 березня, теплий атмосферний фронт проявить себе невеликими дощами. Температура вночі 3-8º тепла, вдень +13..+18º.

У найближчі вихідні атмосфера розраховуємо на погожі теплі дні з температурою вночі 3-8º тепла, вдень +16..+21º. Середньодобова температура зробить стрибок аж до +12º.

У ніч з 30 на 31 березня, о 3 годині ранку стрілки годинників в Україні переведуть на годину вперед – доведеться прокидатися раніше. Переведення годинників здійснюється для того, щоб людина могла працювати довше і використовувати при цьому менше штучного освітлення. Для адаптування до літнього часу допомогою буде врахування прогнозу погоди.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x