НовиниЧеркасиУ Черкаському Гідрометцентрі повідомили, коли припиняться дощі

У Черкаському Гідрометцентрі повідомили, коли припиняться дощі

-

- Advertisment -

Весна з кожним днем гарнішає, наповнюється гомоном птахів, цвітінням ранньовесняних квітів. Доповнило таку гармонію тепло минулих вихідних з середньодобовою температурою 8-10º тепла та денними максимуми +15..+17º. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Сьогодні, 25 березня, домінантом у формуванні погоди є добре насичений вологою південний циклон, який утворився над Балканами та наразі кружляє над Одещиною.

За минулу ніч вже випало 8-12 мм і це не межа. Помірні дощі припиняться лише завтра. Це найсильніші опади в найближчі 10 днів. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 6-11º.

У середу, 27 березня, під впливом антициклону з півночі погода на Черкащині стабілізується. Опадів не прогнозуємо. Температура вночі 0-2º тепла, вдень +7..+12º. Надалі до керування погоди приступить масштабний атлантичний циклон.

У четвер, 28 березня без опадів, температура вночі 2-7º тепла, вдень +13..+18º.

У п’ятницю, 29 березня, теплий атмосферний фронт проявить себе невеликими дощами. Температура вночі 3-8º тепла, вдень +13..+18º.

У найближчі вихідні атмосфера розраховуємо на погожі теплі дні з температурою вночі 3-8º тепла, вдень +16..+21º. Середньодобова температура зробить стрибок аж до +12º.

У ніч з 30 на 31 березня, о 3 годині ранку стрілки годинників в Україні переведуть на годину вперед – доведеться прокидатися раніше. Переведення годинників здійснюється для того, щоб людина могла працювати довше і використовувати при цьому менше штучного освітлення. Для адаптування до літнього часу допомогою буде врахування прогнозу погоди.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x