додому Новини Черкаси У Черкаському «Центрі матері та дитини» новий директор

У Черкаському «Центрі матері та дитини» новий директор

0

Дмитра Вітренка призначили новим директором Черкаського міського центру «Матері та дитини». Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.

«Разом з директором департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ЧМР Всеволодом Кульчиковськимми завітали до медзакладу, щоб особисто побажати Дмитру Вітренку наснаги і витримки, сталевих нервів на цій важливій посаді, згуртованої і фахової роботи з колективом.»

Чиновник зазначив, народження нової людини – це водночас радісна і дуже відповідальна справа. Тому зі свого боку міська влада зробить все можливе, аби цей мед заклад став один і передових та мав всі необхідне для допомоги породіллям і немовлям.

«У найближчих планах розширення циклу послуг, адже потреби молодих матерів і дітей набагато ширші ніж лише акушерсько-гінекологічний напрямок. Наша спільна з колективом медзакладу мета: звести до мінімуму малюкову захворюваність і материнську смертність. Щоб маленькі черкасці приходили в цей світ в умовах забезпечення всім необхідним для їх та їхніх матерів здоров’я.» – пообіцяв заступник.

Сайт vikka.ua розповідав, у Черкасах стала доступною унікальна операція на серці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version