НовиниЧеркащинаУ черкаських тролейбусах не підвищуватимуть вартість проїзду

У черкаських тролейбусах не підвищуватимуть вартість проїзду

-

- Advertisment -

Вартість проїзду в тролейбусах залишиться без змін. Проект про встановлення тарифу на проїзд в міському електротранспорті, який передбачав підвищення ціна квитка до 4-х гривень, не підтримала більшість членів виконкому на засіданні 19 лютого, передає кореспондент vikka.ua.

Проект рішення мав на меті привести вартість фактичного проїзду в міському електротранспорті у відповідність до економічно обґрунтованого тарифу, затвердженого наприкінці минулого року. І таким чином – зменшити навантаження на міський бюджет, за рахунок якого КП "Черкасиелектротранс" відшкодовувалась різниця в тарифних показниках. А це – близько 18 мільйонів гривень за рік.

Проти ухвалення проекту виступив заступник міського голови Юрій Ботнар, який минулоріч курував питання транспорту.

"Треба врахувати не лише економічну, а й соціальну обґрунтованість. Існує проблема з якістю обслуговування, з графіком руху тролейбусів. Необхідно закупити нові тролейбуси в лізинг, запровадити електронний облік пасажиропотоку. Тільки тоді можна буде говорити про підвищення вартості проїзду в тролейбусах", − зазначив Ботнар.

Людмила Бордунос не погодилася із такою думкою.

"У цьому році знову відбудеться недофінансування електротрансу близько 18 млн. грн. Цей проект рішення був створений для того, щоб недопустити знову збитковості", − повідомила Людмила Бордунос і попросила підтримати проект.

Секретар міськради Ярослав Нищик запевняє: ініціюватиме розгляд питання дофінансування "Черкасиелектротрансу" на найближчій пленарці. Аби віднайти в міському бюджеті 18 мільйонів грн. і додати їх підприємству.

"Ви ж вмієте спілкуватись з деякими депутатами, − звернувся Нищик до трудового колективу електротрансу. − То поспілкуйтесь, хай вони приймуть рішення про до фінансування".

Нагадаємо, нещодавно на сайті міськради навіть з’явилась петиція, яка стосувалась врегулювання тарифного питання в електротранспорті міста. Однак вона так і не назбиралась необхідних 250 голосів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах обговорювали можливість електронної оплати за проїзд у громадському транспорті.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x