додому Новини Черкаси У черкаських садочках облаштують житло для переселенців

У черкаських садочках облаштують житло для переселенців

0

Черкаси продовжують приймати переселенців із міст, де тривають бойові дії. Для їх розселення в місті планують використати приміщення дитячих садочків, які тривалий час не використовувалися. Про це у своєму ранковому відеозверненні повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

«Ніч проти 12 квітня в Черкасах пройшла спокійно, дякуємо за це Збройним Силам України та всім нашим захисникам, – прокоментував мер. – Комунальні служби працюють у штатному режимі. Як і раніше, до нас прибуває велика кількість внутрішньо переміщених осіб. Ми робимо все можливе й неможливе, аби розмістити їх. Зараз є ініціатива задіяти всі непрацюючі дитячі садочки, які тривалий час не використовувалися, та переобладнати їх під тимчасове житло для переселенців».

За словами Анатолія Васильовича, цю ідею підтримав і голови обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

«Цього тижня спільно з депутатським корпусом ми проведемо перші суботники та наведемо лад на території цих дошкільних дитячих установ, – говорить мер. – Далі проведемо там ремонти, аби приймати людей».

За його словами, на сьогодні всі місця, де можна було б розмістити людей, – зайняті.

«Дякую своїй команді, депутатам, моїм заступникам, які невтомно працюють і роблять усе для того, щоб ми гідно пройшли цей період, – резюмував Анатолій Бондаренко. – Разом до перемоги й пам’ятайте, що Черкаси – найкраще місто в Україні».

Читайте також: Черкащанка в еміграції фотографує проукраїнські мітинги у Відні  

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version