НовиниЧеркасиУ «Черкаських Мавп» новий головний тренер

У «Черкаських Мавп» новий головний тренер

-

- Advertisment -

Баскетбольна кар’єра нинішнього очільника Мавп почалась в спортивному клубі армії м. Києва. Згодом виступав за баскетбольні клуби України, Бахрейну та Румунії.  Через травму був вимушений припинити кар’єру гравця, розповідає сайт БК “Черкаські Мавпи”.

Тренерський шлях розпочав в 2001 році в БК «Аль-Манама», королівство Бахрейн. Має великий тренерський досвід в Українських клубах. Зокрема «Дніпро», «Дніпро-Азот», «Кіровоград», «Золотий вік». Команди під його керівництвом були призерами 4-ох кубків Азії та Єврокубку.

В 2018 році Ступенчук приєднався до родини БК «Черкаські Мавпи».

Ми поспілкувались з тренером напередодні старту тренувань. Він поділився очікуваннями та інсайдами.

Георгій Ступенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

«Хочеться виступити якомога краще. Наразі іде лише процес набору, процес відбору людей. Та я сподіваюсь він закінчиться в найкоротші терміни і можна буде приступати до повноцінних тренувань.»

Зміни відбудуться й в складі команди. Тренер зазначив, що вболівальники можуть очікувати побачити в новому сезоні  гравців, які були в вищій лізі минулого року. Та анонсував повернення до «Черкаських Мавп» Сергія Скіри. Котрий саме відновився після минулорічної травми. Окрім того на трай-аут було запрошено нових спортсменів.

Георгій Ступенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

«Здебільшого будуть нові гравці. Ми сподіваємось, що повернеться Микита Руслов. Можливо вже найближчими днями і це буде нам підмога досвідченого гравця.

Ми потребуємо високих гравців. Будемо шукати! По розмовам з тренерами інших команд, ситуація  така сама як і у нас. Здебільшого молодь. Гравців з досвідом дуже мало. Невідомо як вирішиться питання по Миколаєву, Кривому Рогу і Запоріжжю.  Якщо вони відмовляться виступати в Суперлізі, то можливо на ринок вийдуть ще досвідчені гравці. Та поки що така ситуація. На разі ми шукаємо гравців з досвідом як і всі решта клубів.

Я думаю люди зараз всі в рівних умовах тому сезон буде цікавий!»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x