НовиниОсвітаУ черкаській школі розмістили пам’ятну дошку на честь Геннадія...

У черкаській школі розмістили пам’ятну дошку на честь Геннадія Міхеля

-

- Advertisment -

Днями у пам’ять про Геннадія Аркадійовича Міхеля у школі, де він навчався, відкрили меморіальну дошку. Про це повідомляють у Департаменті освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Міхель Геннадій
facebook.com/ogp.ck

На початку повномасштабного вторгнення 49-річний Геннадій Аркадійович, будучи вже громадянином Ізраїлю, не роздумуючи став на захист Батьківщини. Він був заступником командира окремого стрілецького батальйону з тилу, відповідав за матеріально-технічне забезпечення бригади.

– Знав героя особисто. Познайомилися, коли формувався бойовий підрозділ, де Геннадій Аркадійович обіймав одну з вищих командирських посад і відповідав за логістичне забезпечення. Аркадійович, справжній патріот і воїн, був скромним і водночас надзвичайно ефективним лідером. Через місяць підрозділ вже виконував бойові завдання на фронті – розповідає на своїй сторінці заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко.

facebook.com/ogp.ck

«Герой віддав найцінніше – власне життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Завдяки таким патріотам, ми маємо можливість щоденно жити своїм буденним життям, працювати, навчатися та розвиватися» – зауважила під час відкриття заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак.

Зазначимо, що за ініціативи профільної заступниці міського голови Анастасії Чубіної наразі готується уніфікована модель меморіальної дошки, щоб вшанувати випускників шкіл міста, які віддали своє життя за незалежність України.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x