додому Новини Черкаси У черкаській школі провели Олімпійський урок

У черкаській школі провели Олімпійський урок

0

Роман Данилюк і Артем Лукашук провели Олімпійський урок у черкаській гімназії №31. Про це повідомляє пресслужба НОК України в Черкаській області.

Роман Данилюк – срібний призер Паралімпійських ігор-2020 з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору. Артем Лукашук працює завідувачем сектору фізкультурно-оздоровчої діяльності серед учасників бойових дій КУ Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», є учасником бойових дій, який у складі національної команди вперше представляв нашу державу на міжнародних змаганнях Warrior Games і здобув на них три переможні нагороди.

«Популяризація та бажання займатися спортом – це одні з головних речей, що ми повинні передавати молодшому поколінню, дітям!» – так вважає черкаський паралімпієць Роман Данилюк. Днями він разом із Артемо Лукашуком провели Олімпійський урок учням Черкаської гімназії № 31.

Спортсмени під час уроку розповіли, чому важливо займатися спортом з раннього віку, про свої змагання, перемоги та часом невдачі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version