додому Новини Черкаси У Черкаській педіатричній амбулаторії знову ремонт

У Черкаській педіатричній амбулаторії знову ремонт

0
chmr.gov.ua

У педіатричній амбулаторії (підрозділ КНП «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»), що за адресою вул. Кобзарська, 40, продовжився капітальний ремонт всередині приміщення. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

– Раніше внутрішня частина будівлі амбулаторії була відремонтована тільки частково. Більшість кабінетів лікарів та інші приміщення, а також комунікації давно потребували повного переоблаштування й заміни, – відзначає Олег Роскопін, директор КНП «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

chmr.gov.ua

Ремонт проводять за кошти міського бюджету. Загальна сума робіт – майже 9 млн грн. У цьому році заплановано повністю завершити реконструкцію першого поверху амбулаторії, а з наступного – перейти на другий.

Будівлю переобладнують повністю – від заміни внутрішніх комунікацій (систем опалення, електро- і водопостачання, водовідведення) до повної реконструкції реєстратури, санвузлів, а також облаштування кабінетів щеплення і прийому лікарів.

Слід наголосити, що всі ремонтні роботи проводять із урахуванням вимог Національної служби здоров’я України та забезпечення доступності й інклюзивності для людей з особливими потребами.

Таким чином після ремонту, усі 16 лікарів поліклініки матимуть окреме робоче місце, а ще 40 працівників і третина дитячого населення нашого міста (тобто близько 14 тисяч дітей) –  комфортні, якісні і доступні умови для роботи та лікування.

Проєкт масштабний та буде продовжений у наступному році. На разі ж педіатрична амбулаторія працює у штатному режимі. Лікарі ведуть прийом у дві зміни, а частина приміщення, що ремонтується, – ізольована, щоб не створювати незручностей відвідувачам і персоналу.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Хворі й здорові в одній черзі: черкаський медзаклад «втомився» від пандемії (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version