НовиниЧеркасиУ Черкаській педіатричній амбулаторії знову ремонт

У Черкаській педіатричній амбулаторії знову ремонт

-

- Advertisment -

У педіатричній амбулаторії (підрозділ КНП «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»), що за адресою вул. Кобзарська, 40, продовжився капітальний ремонт всередині приміщення. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

– Раніше внутрішня частина будівлі амбулаторії була відремонтована тільки частково. Більшість кабінетів лікарів та інші приміщення, а також комунікації давно потребували повного переоблаштування й заміни, – відзначає Олег Роскопін, директор КНП «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

chmr.gov.ua

Ремонт проводять за кошти міського бюджету. Загальна сума робіт – майже 9 млн грн. У цьому році заплановано повністю завершити реконструкцію першого поверху амбулаторії, а з наступного – перейти на другий.

Будівлю переобладнують повністю – від заміни внутрішніх комунікацій (систем опалення, електро- і водопостачання, водовідведення) до повної реконструкції реєстратури, санвузлів, а також облаштування кабінетів щеплення і прийому лікарів.

Слід наголосити, що всі ремонтні роботи проводять із урахуванням вимог Національної служби здоров’я України та забезпечення доступності й інклюзивності для людей з особливими потребами.

Таким чином після ремонту, усі 16 лікарів поліклініки матимуть окреме робоче місце, а ще 40 працівників і третина дитячого населення нашого міста (тобто близько 14 тисяч дітей) –  комфортні, якісні і доступні умови для роботи та лікування.

Проєкт масштабний та буде продовжений у наступному році. На разі ж педіатрична амбулаторія працює у штатному режимі. Лікарі ведуть прийом у дві зміни, а частина приміщення, що ремонтується, – ізольована, щоб не створювати незручностей відвідувачам і персоналу.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Хворі й здорові в одній черзі: черкаський медзаклад «втомився» від пандемії (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В одному з черкаських садочків – нова керівниця

У ДНЗ №21 «Веселка» призначили нову завідувачку. Відтепер дошкільний навчальний заклад очолюватиме Світлана Новодран. Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної...

На Черкащині патрульні виявили наркотичні речовини у водіїв

Патрульні продовжують виявляти осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Недавно, виконуючи свої обов'язки...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x