НовиниУ Черкаській ОДА проводитимуть онлайн-наради

У Черкаській ОДА проводитимуть онлайн-наради

-

- Advertisment -

Районним та обласним державним адміністраціям передали програмно-апаратні комплекси й обладнання системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення. Очікується, що онлайн-наради проводитимуть вже з наступного року.

– Під час експлуатації такого технічного обладнання, ми зможемо в адміністрації проводити онлайн-наради за участю працівників департаментів та представників районних державних адміністрацій, – зазначає заступник голови – керівник апарату ОДА Віталій Коваль. – Це дозволить економити кошти й час, зокрема тих, хто приїжджає до обласного центру з віддалених регіонів області.

Кожен департамент та район отримав у середньому по 10 таких програмно-апаратних комплексів. У складі кожного з них: один ноутбук, дві веб-камери та інше додаткове обладнання.

За словами Коваля, за необхідності проведення наради, такі комплекси встановлюються у кабінеті голів РДА, на присутніх налаштовується веб-камера, у свою чергу, в облдержадміністрації вмикають одну камеру в залі нарад. Для проведення таких нарад використовуватимуть безкоштовні програмні технології, зокрема "Skype".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x