НовиниЧеркащинаУ Черкаській ОДА представили нового очільника департаменту культури

У Черкаській ОДА представили нового очільника департаменту культури

-

- Advertisment -

Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю ОДА віднині з новим керівником. Ним став Шабатін Олександр Олексійович. Його представив колективу 13 червня перший заступник очільника області Віталій Коваль:

– Відповідальність, знання законодавства, вміння працювати в команді, знаходити оптимальні рішення – ті риси, які, переконаний, допоможуть Олександру Олексійовичу в роботі, – сказав Віталій Коваль. – Нині перед ним стоїть важливе завдання – навести лад у Департаменті, зокрема з документацією, завершити процес ліквідації в попередніх структурах, знайти спільну мову з усіма творчими спілками, окрему увагу приділити зв’язкам з громадськістю, інформаційній політиці тощо. Я ж, як куратор галузі, підтримуватиму  порадами та рекомендаціями.

Натомість Олександр Олексійович подякував за довіру та зауважив на тому, що добре усвідомлює всю відповідальність, готовий до активної роботи спільно з колективом.

– Із більшістю з вас ми вже попередньо працювали, – сказав Олександр Шабатін, звернувшись до колег. – Тож, у нашій з вами подальшій спільній роботі сподіваюсь на конструктив і досягнення разом позитивних результатів.

Олександр Шабатін, 1987 року народження, родом зі Сміли, магістр державної служби, має майже 7 років стажу держслужби. До призначення працював на посаді заступника начальника управління – начальника організаційного відділу, управління організаційного забезпечення апарату обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, торік у квітні Шабатін претендував на посаду очільника обласної культури, проте за результатами конкурсу тоді переміг Островський.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільник Черкас хоче розмалювати мерію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x