НовиниУ Черкаській облраді відмовилися від придбання оскандаленого автомобіля вартістю...

У Черкаській облраді відмовилися від придбання оскандаленого автомобіля вартістю понад мільйон

-

- Advertisment -

У зв'язку з резонансом у суспільстві комунальне підприємство "АТП Черкаської обласної ради" вирішило відмовитися від придбання дороговартісного автомобіля. Про це повідомив очільник Черкаської облради Олександр Вельбівець під час засідання сесії 23 червня, передає кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, комунальне підприємство призначило на 3 липня торги на придбання легкового автомобіля очікуваною вартістю 1,40 млн грн.

Так, у зв'язку зі зношеністю автопарку на 75 відсотків було вирішено оновити рухомий склад підприємства. Оновлення було необхідним, зазначає Вельбівець, однак у зв'язку зі спекуляціями він звернувся до керівництва підприємства.

"Вважаю за доцільне втрутитися в ситуацію. Пропоную переглянути наміри та відмовитися від придбання зазначеного автомобіля. Доцільно також відмінити заявку в системі публічних закупівель Прозорро, а кошти передбачені для цього направити на зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, зокрема і на оновлення рухомого складу, але за рахунок власних надходжень без залучення бюджетного ресурсу. Моя пропозиція має рекомендаційний характер", – йдеться у зверненні.

Очільник облради також додає, що ніхто не збирався купувати саме Infiniti Q70. Просто під характеристики, які були прописані у заявці, цей автомобіль підійшов.

У свою чергу керівництво комунального підприємства дало на таке звернення письмову відповідь. У ній йшлося про відміну тендеру.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Південно-Західному районі Черкас згоріла автівка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ викрила проросійських агентів, які готували удари по Україні. Один із них – уманчанин

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня. Один із агентів з міста Умань....

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x