НовиниУ Черкаській області з’явився поліцейський омбудсмен

У Черкаській області з’явився поліцейський омбудсмен

-

- Advertisment -

На Черкащині з’явилася посада старшого інспектора з особливих доручень відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності при Управлінні забезпечення прав людини Нацполіції, повідомляє "Черкаський край".

Цю посаду обійняла молодший лейтенант поліції Вікторія Гапоненко. Управління забезпечення прав людини функціонує в структурі апарату Національної поліції України. Поліцейський омбудсмен підпорядковується Голові Національної поліції.

До завдань омбудсмена входить:

контроль за дотриманням прав і свобод людини працівниками поліції при забезпеченні заходів з підтримання публічної безпеки та порядку, під час виявлення та розкриття злочинів, запобігання адміністративним і кримінальним правопорушенням та протидії злочинності, досудового розслідування кримінальних правопорушень, виконання інших завдань, покладених на поліцію;

контроль за роботою органів і підрозділів поліції з питань охорони осіб, затриманих за підозрою в учиненні кримінальних правопорушень, осіб, стосовно яких застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та засуджених осіб, їх доставляння під час досудового слідства, проведення з ними слідчих дій, розгляду справ у судах, забезпечення виконання постанов суду про адміністративний арешт.

Уповноважена з прав людини проводить прийом громадян з питаннями, що пов’язані з порушенням прав людини працівниками правоохоронних органів у понеділок з 14.00 до 18.00, а також у п’ятницю з 10.00 до 14.00 за адресою: м. Черкаси вул. Смілянська, 57, каб. 306.

До неї також можна звернутися в телефонному режимі (0472) 39-32-00 та за електронною адресою uzpl_cherkasy@police.gov.ua.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Вже колишнього головного патрульного Черкас представили у Харкові.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x