НовиниЧеркащинаУ Черкаській області визначили спортсмена червня

У Черкаській області визначили спортсмена червня

-

- Advertisment -

Найкращим спортсменом червня 2022 року став стрілець Сергій Куліш. Про це повідомляє Відділення НОК України в Черкаській області.

Щомісяця експертна комісія при відділенні визначає кращого спортсмена за результатами міжнародних та всеукраїнських змагань.

У червні на почесне звання претендували двоє спортсменів: стрілець Сергій Куліш та фехтувальник Богдан Платонов. Зваживши та кількість здобутих медалей, рівень змагань та підсумковий результат, комісія визнала Сергій Куліша кращим спортсменом червня-2022 на Черкащині.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш взяв участь у Кубку світу з кульової стрільби, що відбувся 31 травня – 6 червня в місті Баку (Азербайджан). Спортсмен виборов на змаганнях усі види нагород – золото, срібло та бронзу. Сергій став чемпіоном у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на дистанції 50 метрів із трьох положень, здобув друге місце у змаганнях змішаних команд та посів третю сходинку у складі команди. Загальний результат стрільця – 4500 очок. Сергій Куліш – вихованець Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності, його тренер – Віктор Нагній.

Майстер спорту України Богдан Платонов став учасником чемпіонату Європи з фехтування, що приймало місто Анталія (Туреччина) 20 червня. Спортсмен у складі команди виборов друге місце з фехтування на шаблях. Його результат – 2500 очок. Богдан – вихованець Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Особистий тренер спортсмена – Людмила Шкалікова.

Читайте також: Призери «Ігор нескорених» отримають грошові премії від міської ради

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x