НовиниЧеркасиУ Черкаській обласні раді провалили голосування за четвертого заступника...

У Черкаській обласні раді провалили голосування за четвертого заступника голови

-

- Advertisment -

17 депутатів Черкаської обласної ради висловилися «за», щоб Анатолія Яріша було обрано заступником голови Черкаської облради. Проте цих голосів виявилося не достатньо, розповідає журналіст ВІККА-НОВИН.

Кандидатуру «слуги народу» Анатолія Яріша вніс його однопартієць, керівник черкаського бізнес-коледжу Олег Куклін. Яріш мав стати четвертим заступником у голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного. Проте не вистачило голосів.

Нагадаємо, що у 2017-2018 роках Анатолій Яріш обіймав посаду голови Черкаської РДА. У 2014-2015 роках  виконував обов’язки голови райради. Також Анатолій Яріш має досвід виконання обов’язків директора Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації. На останніх виборах обирався від “Слуги народу” і є головою фракції у обласній раді.

Нагадаємо, що у Анатолія Підгорного вже є три заступники. Зокрема, Роман Сущенко, представник партії «Європейська солідарність», Михайло Мушієк, представник партії «Батьківщина» та Сергій Лісовий (партія «Слуга Народу»). До речі, останній служить в ЗСУ, нині перебуває на лікуванні після важкого поранення.

Обрання ще одного заступника голови Черкаської обласної ради – це додаткові фінансові витрати обласного бюджету. Участі у голосуванні, яке було таємним, не брала фракція “Європейська солідарність”

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x