НовиниЧеркащинаУ Черкаській міськраді хочуть створити новий масштабний департамент

У Черкаській міськраді хочуть створити новий масштабний департамент

-

- Advertisment -

Управління інспектування Черкаської міської ради може перерости в окремий департамент. Відповідний проект рішення з’явився на сайті міськради. Аби рішення набрало чинності, його мають підтримати депутати на засіданні сесії міськради.

Відповідно до проекту, управління інспектування перейменують на департамент муніципальної інфраструктури. Чисельність департаменту муніципальної інфраструктури складатиме 37 штатних одиниць.

"Дорожнє господарство та інфраструктура, а також транспортна система є нерозривними об’єктами управління. Проведення транспортної реформи також тісно пов’язане з модернізацією вуличної інфраструктури. Тому, доцільним є функціонування єдиного структурного підрозділу з управління міською інфраструктурою", – йдеться у пояснювальній записці.

До складу департаменту буде входити управління інспектування до повноважень якого належить, зокрема, контроль за підтриманням належного санітарного стану міста. При цьому в управлінні інспектування планується збільшення чисельності інспекторів на 4 шт.од. за рахунок скорочення загальної чисельності виконавчих органів міської ради, зазначених в цьому проекті рішення, а також керівного складу управління інспектування, що існувало до запропонованих змін.

Відділ утримання доріг та дорожньої інфраструктури створюється за рахунок чисельності управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу (6 шт. од) і, відповідно переходять його функції.

Функції та чисельність управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу (2 шт. од) переходять до відділу транспорту департаменту муніципальної інфратсруктури, а також додається 1 шт.од.

До відділу планування та закупівель переходить чисельність із департаменту житлово-комунального комплексу за рахунок скорочення чисельності планово-фінансового відділу та відділу закупівлі послуг (2 шт. од).

Відділ бухгалтерського обліку та звітності створюється за рахунок чисельності відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту житлово-комунального комплексу (скорочення 2 шт. од.) та за рахунок скорочення посади головного бухгалтера в управлінні інспектування (1 шт. од).

Крім того, в департаменті планується посада головного спеціаліста-юрисконсульта – за рахунок скорочення посади головного спеціаліста-юрисконсульта управління інспектування (1 шт. од.) та посада головного спеціаліста (помічника) (додається 1 шт. од.).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській мерії ледь не з'явився фахівець із нагороджень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вперше публічно випустили врятованих кажанів

Вперше у Черкасах відбувся публічний випуск на волю кажанів, які були врятовані людьми в різних ситуаціях. Про це пишуть...

Черкаських тероборонівців відзначили орденами

Черкаських військових нагородять почесними відзнаками. Про це йдеться в Указі Президента України. Повідомляє сторінка 118 бригади Сил територіальної оборони...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x