НовиниЧеркащинаУ черкаській мерії проводять конкурс на визначення головного фінансиста...

У черкаській мерії проводять конкурс на визначення головного фінансиста міста

-

- Advertisment -

Іспит для ймовірних головних фінансистів Черкас. Нині в мерії проходить другий етап конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту фінансової політики Черкаської міської ради, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, після резонансного звільнення екс-очільниці головного фінансового органу міста Наталі Джуган, мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив: нового керівника шукатимуть на конкурсній основі. Вже 27 березня конкурс був орошений, а відділ кадрів розпочав прийом документів.

"Перелік необхідних документів і вимог був оголошений на сайті міської ради. Подали документи дві особи, обоє були допущені до конкурсу, адже подали документи в належному стані, – пояснює процедуру голова конкурсної комісії, заступник міського голови Ігор Волошин. – Зараз відбувається другий етап конкурсу: написання робіт – відповідей на питання. До переліку входять як загальні питання, які стосуються закону про місцеве самоврядування, так і галузеві".
 

Серед вимог до кандидатів – громадянство України, вільне володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного професійного спрямування, не менш ніж п’ятирічний стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах (за фахом у галузі бюджету і фінансів), знання нормативно-правових актів, що регулюють діяльність з управління коштами місцевого бюджету, складання та виконання місцевого бюджету та інше.

Ми вже повідомляли: двома претендентами на посаду стали Тетяна Харенко, яка нині виконує обов’язки директора фіндепартаменту, та громадський активіст Володимир Костогриз. 

Після години іспиту комісія, до складу якої входять заступники міського голови, представники відділ кадрів та профільних департаментів мерії, оцінюватиме відповіді конкурсантів. Наступним етапом для них, у разі отримання прохідних 13 балів, стане співбесіда. Остаточний результат конкурсу обіцяють оприлюднити протягом цього тижня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси отримали можливість безкоштовно впроваджувати муніципальні онлайн-сервіси.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x