НовиниЧеркащинаУ черкаській гімназії впровадили інноваційний проєкт «Безпечна школа» (Фото)

У черкаській гімназії впровадили інноваційний проєкт «Безпечна школа» (Фото)

-

- Advertisment -

22 квітня у Черкаській гімназії №9 відбувся бенчмаркінг на тему «Нові можливості нової школи».

Керівникам освітніх закладів, які беруть участь в обласній програмі «Інноваційні школи Черкащини», на прикладі гімназії продемонстрували інноваційні технології, системи та програми, які активно впроваджуються в освітній процес останні роки. Про це інформують у департаменті “освітнього” департаменту.

Вже в цьому році гімназія впровадила новий проект – це термінал контролю доступу для учнів та співробітників. Цей комплекс дає можливість здійснювати контроль за тим, хто входить та виходить із приміщення гімназії, о котрій годині, котролювати наявність масок у відвідувачів, робити температурний скринінг, що є надзвичайно актуальним особливо у період пандемії. Ця система також має можливість працювати зі зручними електронними журналами, до яких мають доступ як батьки, так і вчителі, Звісно, в ньому усі персональні дані надійно захищені.

Також, відзначимо, що ця система є своєрідним кроком до впровадження у Черкасах комплексної системи Безпечне місто. Наразі у двох школах міста уже діють подібні інновації. На цьому міська влада не збирається зупинятись та планує впроваджувати якомога бульше подібних технологій забезпечення безпеки у міських школах.

«Ця система – це ще один крок до забезпечення безпеки навчального процесу. Це дасть можливість батькам контролювати, де знаходяться їхні діти, як вони навчаються, тощо. В свою чергу, впровадження електронних журналів, щоденників дає можливість зробити освітній процес ще ефективнішим. Все це дасть можливість разом впливати на навчання та формувати освітній простір міста загалом», – зазначила заступниця міського голови Марина Гаркава.

Як підкреслила директорка гімназії Ірина Топчій, оскільки у закладі навчається велика кількість дітей, тому вони збираються придбати ще одну систему, для кращої ефективності та пропускної спроможності.

Учасники заходу також ознайомилися з освітнім середовищем гімназії, відвідали інноваційну STEM-лабораторію, кабінети географії, фізики, математики, познайомилися з кадетами й паняночками, оглянули можливості робототехніки тощо. Директорка гімназії презентувала гостям, як їхні учителі та учні навчаються з використанням дистанційних форм. Вона розповіла про використання платформи G Suit For Education, її можливості та переваги, а також разом з присутніми дистанційно завітала на уроки, які в цей час проходили онлайн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у міністерстві освіти назвали умови навчання дітей влітку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x