НовиниЧеркащинаУ черкаській гімназії замість вчителів дітей навчають їхні батьки...

У черкаській гімназії замість вчителів дітей навчають їхні батьки (ФОТО)

-

- Advertisment -

У гімназії №9 провели проект-експеримент "Батьки змінюють професію, або вчитель на годину". Батьки активно відгукнулися на ініціативу директора і колективу та випробували себе в ролі вчителя. Про це повідомила прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Кілька десятків цікавих уроків батьки підготували та провели для гімназистів різних класів. Вони навчали дітей як звичайних предметів за розкладом, так і за власним фахом або бажанням. Учні вивчали українську мову й літературу, фізику, географію, геометрію, малювання, право, хімію та працю. Серед нестандартних тем можна виокремити: маркетинг, фінансова грамотність, психологія і вірменська мова.

"Мене спочатку така пропозиція здивувала, але потім зрозуміла, що мені цікаво випробувати це на собі і, крім того, відчути шкільне життя своєї дитини, побачити, як відбувається виховний процес, відчути, як має поводитися вчитель. Це можливість краще познайомитися із однокласниками доньки", − зазначає мама однієї із учениць 7-Г класу Ольга Миколенко, яка провела урок на тему "емоційна грамотність". 

Головний заступник директора Анатолій Крат зазначив, що вони вже не перший рік працюють за проектом "Влада-Громада-Ми". Їхня ініціатива спрямована на співпрацю навчального закладу із громадськістю. А цього року вони вирішили провести експеримент та залучити до співпраці батьків. Пан Анатолій говорить, що це чудова можливість батькам більше дізнатися про шкільне життя їхніх дітей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, для інноваційних шкіл готуватимуть просунутих вчителів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x