НовиниЧеркащинаУ черкаській гімназії відкрили спортивний клас (ФОТО)

У черкаській гімназії відкрили спортивний клас (ФОТО)

-

- Advertisment -

13 учнів черкаської гімназії № 9 відтепер ходитимуть до 7-С (спортивного) класу. Це стало можливим завдяки тісній співпраці керівництва гімназії та БК "Черкаські Мавпи", передає кореспондент vikka.ua.

У спортивному класі займатимуться юні баскетболісти, вихованці однойменного баскетбольного клубу. Це другий спортивний клас у Черкасах. Перший уже більше року діє в школі № 17.

"Ми є послідовними у розвитку дитячого баскетболу у Черкасах. Рік тому на зустрічі із батьками баскетболістів ми пообіцяли, що відкриємо в гімназії № 9 черговий спортивний клас. Так і сталося", – зазначив президент БК "Черкаські Мавпи" Олександр Згіблов.

Під час презентації спортивного класу він зазначив, що 5-6 років із цих хлопців виростуть справжні чемпіони, рівня Святослава Михайлюка, який нині виступає в НБА. Він подарував вихованцям баскетбольного м’яча.

Директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко зазначив, що найголовніше в розвитку баскетбольного руху в Черкасах – це створення належних умов для дітей. Нині дитячим баскетболом у Черкасах охоплено понад 500 дітей. Дехто з них, на переконання Володимира Гриценка, обов’язково має досягнути успіхів.

У спортивному класі окрім звичайних предметів, найбільше учні опановуватимуть спортивні тренування – не менше чотирьох годин в день. За сприяння "Вільних демократів" у гімназії № 9 були відремонтовані роздягальні, а в спортивному залі встановлені нові баскетбольні щити.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з'явився ролик про фізпідготовку "Черкаських Мавп".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x