НовиниСпортУ черкаській гімназії, попри закон і "добро" профільного департаменту,...

У черкаській гімназії, попри закон і "добро" профільного департаменту, орудувала "Батьківщина" (ФОТО)

-

- Advertisment -

14 вересня в актовій залі черкаської гімназії №9 відбулась зустріч нардепа від ВО "Батьківщина" Олександри Кужель із директорами деяких шкіл і дитячих садочків. В "освітньому" департаменті про це нічого не знають, хоча йдеться про суворе порушення Закону України "Про освіту".

"Пані Кужель під час робочого часу за підтримки депутата Тренкіна (Юрій Тренкін – депутат міськради від "Батьківщини", ред.) в м. Черкаси зриває навчальний процес, зібравши в актовому залі 9 гімназії деяких директорів шкіл та завідуючих садочків міста. Був кращої думки про пані. Якщо народний депутат порушує Закони України,то майбутнього в цій країні з ВО "Батьківщина" ніколи не буде", – коментує у Facebook черкаський депутат Олександр Радуцький.

Директор департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради Сергій Воронов у коментарі сайту vikka.ua запевняє, що йому нічого не відомо про проведення даного заходу.

"Якщо він справді був, то організовувався без відома департаменту освіти і відбувався на розсуд керівництва і адміністрації закладів. У випадку надходження якоїсь інформації на цю тему, будемо її перевіряти", – каже Сергій Воронов.

Візит Олександри Кужель зазняв містянин Володимир Костогриз.

"Обіцянок за 15 хвилин роздано скільки, що не встигав записувати. Звертаюсь до ЗМІ: максимальна відеофіксація. Такого деструктиву я ще не чув", – дописує чоловік у соцмережі.

Зазначимо, відповідно до статті 31 Закону України "Про освіту" політичні партії (об’єднання) не мають права втручатися в діяльність закладів освіти. "Так само не можна відволікати педагогів від виконання їхніх посадових обов’язків під час освітнього процесу і робочого дня", – додає директор департаменту.

Фото: Володимир Костогриз

Як повідомляв сайт vikka.ua, пенсіонери тиражами розповсюджують "досягнення" черкаської "Батьківщини".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x