НовиниЧеркащинаУ черкаській багатоповерхівці через недопалок сталась пожежа (ФОТО)

У черкаській багатоповерхівці через недопалок сталась пожежа (ФОТО)

-

- Advertisment -

12 лютого о 15:40 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на сходовій клітині 14-ти поверхового житлового будинку на вулиці Припортовій. Мешканці будинку відчули їдкий запах диму та повідомили про пожежу за номером "101", інформує Черкаський МРВ УДСНС України у Черкаській області.

На місце події негайно було направлено відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як з’ясувалось, пожежа виникла в підсобному приміщенні на другому поверсі багатоповерхівки. За попередньою інформацією, займання могло статися через необережне поводження з вогнем громадян, недбало кинутий кимось недопалок.

Рятувальники локалізували пожежу о 16:40, ліквідували о 17:00.

Вогнем знищено меблі, побутову техніку, дерев’яні двері, речі домашнього вжитку, сміття на площі 2 м.кв та пошкоджено 5 м. труби сміттєпровода, стіну на площі 10 м.кв.

На щастя ,ніхто не постраждав. Однак такі пожежі, особливо коли вони трапляються вночі, небезпечні тим, що за лічені хвилини у непридатному для дихання середовищі можуть опинитися мешканці верхніх поверхів, куди здіймається дим. А явище захаращеності сходових клітин, балконів різними непотрібними у побуті речами стає все поширенішим.

Рятувальники невпинно наголошують на необхідності бути обережними з використанням відкритого вогню у побуті та не захаращувати шляхи евакуації.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час негоди в снігову пастку на Черкащині потрапив рейсовий автобус.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дев’ять мільярдів гривень податків заплатили черкащани за січень-квітень 

9 034 млн грн податків, зборів та платежів сплатили до бюджетів усіх рівнів платники Черкаської області за січень-квітень 2024...

В Умані виявили двох нелегальних мігрантів, які мають виїхати з України

Міграційна служба виявила двох іноземців, які протермінували дозволений строк перебування в Україні. Їх зобов’язали покинути Україну. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x