НовиниЧеркащинаУ Черкасиобленерго запрацював інформаційний TELEGRAM-канал

У Черкасиобленерго запрацював інформаційний TELEGRAM-канал

-

- Advertisment -

Відтепер дізнатись про актуальні новини Товариства, отримати інформацію про стан енергетичної мережі, планові роботи з її підтримки та в цілому про роботу енергетиків Черкащини можна у офіційному Telegram-каналі ПАТ «Черкасиобленерго», інформує пресслужба підприємства.

Канал створений для зручного та швидкого доступу усіх споживачів до найважливішої інформації, він вже працює у постійному режимі відсьогодні.

В основному новий онлайн-ресурс буде містити важливі повідомлення та новини компанії, а також інформацію про графіки погодинних відключень, які діятимуть на Черкащині, рекомендації щодо раціонального використання електроенергії та актуальну інформацію про роботу енергетичних об’єктів.

Для того, щоб підписатися на канал, користувачам необхідно завантажити додаток Telegram та знайти канал ПАТ «Черкасиобленерго» за назвою або відсканувати qr-код на зображенні чи перейти за посиланням https://t.me/pat_cherkasyoblenergo.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до нашого каналу та отримувати актуальну інформацію в режимі онлайн.

Нагадаємо, що актуальну інформацію споживачі можуть дізнатися і на офіційному сайті ПАТ «Черкасиобленерго» та Facebook-сторінці. Реєструйтеся в особистому кабінеті споживачапаблік-акаунті ViberTelegram-боті та користуйтеся зручними сервісами для комунікації з Товариством.

Також кол-центр 24/7 ПАТ «Черкасиобленерго» працює цілодобово і надає консультації з будь-яких питань щодо розподілу електричної енергії за багатоканальними номерами (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48, 0800-501-328.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x