НовиниЧеркасиУ Черкаси надійшло 50 тонн гуманітарного вантажу з Азербайджану...

У Черкаси надійшло 50 тонн гуманітарного вантажу з Азербайджану (фото)

-

- Advertisment -
Перший заступник міського голови Черкас  Сергій Тищенко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про отримання   майже 50 тонн гуманітарного вантажу від наших міжнародних партнерів – цього разу азербайджанського міста-побратима Сумгаїт.
Сергій Тищенко зазначає у своєму дописі:
 – Місто Черкаси та місто Сумгаїт об’єднують тісні побратимські відносини. Побратимство наших міст, зародилося у 1966 із змагання між працівниками хімічних підприємств міста Черкаси та міста Сумгаїт. 3 вересня 2003 року місто Черкаси та місто Сумгаїт, підписали безстроковий договір про відновлення дружніх, побратимських зв’язків.
Їжу з тривалим терміном зберігання, дитяче харчування, медичні засоби та предмети гігієни, передали побратими.
Усю цю допомогу розподілятимемо через Гуманітарний центр ЧМР між переселенцями, які живуть та які продовжують прибувати до нашого міста із регіонів, де тривають обстріли та активні бої. Тільки за офіційною статистикою ми розселили майже 24 тисячі внутрішньо переміщених осіб.
Громада міста Черкаси висловлює сердечну вдячність Голові виконавчої влади міста Сумгаїт Закіру Фараджеву, Посольству України в Азербайджанській Республіці, пану Послу Владиславу Каневському, підприємствам та мешканцям міста за таку важливу допомогу та солідарність з Україною у цей нелегкий час!
Кожна протягнута рука допомоги, надзвичайно цінна для нас! З такою підтримкою ми стаємо ще сильнішими! Дякуємо за надійність та щиру дружбу!
Дякую всій нашій команді Черкаської міської ради, за сумлінну працю – це найбільший вантаж, який отримала Черкащина!
Українці добре знають ціну війни, тому для нас головне — мир. Але сьогодні історія повторюється. Як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким і цинічним та підступним ворогом. Те, що творить агресор на українській землі, є геноцидом Українського народу, свідомим знищенням наших громадян.
Ми не маємо права програти й не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій. Міць наших Збройних Сил та надійний тил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас!
Все буде Україна!🇺🇦🙏🏻
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах сталася пожежа на балконі багатоповерхівки

У Черкасах 7 травня виникла пожежа балкону на 8-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку по проспекту Перемоги. Про це повідомляє...

32-річний черкащанин загинув у російсько-українській війні

Черкаська громада попрощалася зі старшим солдатом Сергієм Павленком. Захиснику було 32 роки. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x