НовиниЧеркащинаУ черкащанина знайшли заряджений набоями пістолет з глушником (ФОТО)

У черкащанина знайшли заряджений набоями пістолет з глушником (ФОТО)

-

- Advertisment -

На стаціонарному посту в Уманському районі правоохоронці зупинили чоловіка, що порушив правила дорожнього руху. Під час обшуку автомобіля було виявлено пістолет з глушником та повним магазином набоїв. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території Черкаської області на стаціонарному посту в Уманському районі, правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів та огляду особистих речей водія працівники поліції виявили у жителя одного із сіл Уманського району пістолет з глушником, споряджений магазином з набоями калібру 5,6 мл в кількості 5 штук. Чоловік розповів, що пістолет знайшов у полі і забрав собі, як сувенір.

Речові докази вилучено та направлено на проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

За фактом слідчими Уманського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанина вилучили обріз гвинтівки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x