додому Новини Черкащина У черкасця знайшли зброю, боєприпаси та наркотики (ФОТО, ВІДЕО)

У черкасця знайшли зброю, боєприпаси та наркотики (ФОТО, ВІДЕО)

0

У місцевого жителя Черкас правоохоронці вилучили велику кількість набоїв різного калібру, два пістолета та наркотики. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До оперативників Черкаського відділу поліції надійшла інформація про те, що місцевий житель зберігає вогнепальну зброю та боєприпаси. Під час перевірки інформації та обшуку квартири підозрюваного в одній із кімнат правоохоронці виявили 2 пістолета калібру 5,6 та 9 мм, один з яких був перероблений для стрільби бойовими набоями. Крім того виявлено 31 патрон калібру 5,6 мм, 3 патрони до автомата Калашнікова, 5 патронів до пістолета ТТ, близько 100 грам пороху та пакунок марихуани.

Господар квартири підтвердив, що знайдені речі належать йому. За його словами набої він знайшов, а зброю придбав, мету їх зберігання не пояснив.

Знайдені правоохоронцями докази було вилучено та направлено на експертизу. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. За зберігання зброї та наркотиків чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв vikka.ua, черкащанина затримали за зберігання зброї та наркотиків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version