додому Новини Гроші У Черкасах з’явилася своя "криптовалюта", названа на честь мера Бондаренка (ФОТО)

У Черкасах з’явилася своя "криптовалюта", названа на честь мера Бондаренка (ФОТО)

0

На противагу популярному біткоїну у Черкасах жартома вигадали власну криптовалюту – "Один Толян". Таку монету вже навіть виготовили в металі. Про це сайту vikka.ua розповів журналіст Вадим Комаров.

"Між журналістами та активістами виник жвавий діалог щодо нецільового використання бюджетних коштів, зокрема при ремонті доріг, мощенні тротуарною плиткою та ремонтах бюджетних установ. Тоді жартували, мовляв, мер – це гроші. Так і виникла ідея грошової одиниці. Чим гірше йдуть справи у Анатолія Васильовича, тим стабільніше стає "Один Толян", – говорить Комаров.

Черкаській "криптовалюті" навіть створили сторінку у соцмережі, де повідомляють про "зростання курсу" та можливості її використання.

"OneTolyan – криптовалюта, призначена для анонімних грошових транзакцій. Його курс прив'язаний до курсу Bitcoin та становить 0.00240 BTC за один "Толян". Використовується для проведення анонімних транзакцій в мiстi Черкаси. Крім цього, OneTolyan використовується в якості фiатного дублера валюти в онлайн-казино, бiльшостi ТС, на черкаських ярмарках, якi, до речi, дякуючи керiвництву Черкас, тривають в мiстi упродовж року", – пояснюють творці нової "валюти".

Як повідомляв сайт vikka.ua, влада Бондаренка перетворила Черкаси на місто кіосків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version