НовиниЧеркащинаУ Черкасах з’ясували, як Ботнари економлять за рахунок майна...

У Черкасах з’ясували, як Ботнари економлять за рахунок майна міста (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Загадкова "євробляха", коробка від гранат та прокльони Ботнара-старшого. Так розпочалась п’ятниця 9 серпня для депутатів Черкаської міської ради та активістів, які в супроводі правоохоронців перевіряли, що зберігається у комунальних приміщеннях – гаражах біля Художнього музею, що на вулиці Хрещатик, 259.

Так, гаражі перебувають у власності міськради та стоять на балансі департаменту економіки та розвитку. Проте всі чотири бокси перебувають у підпорядкуванні різних структур мерії: департаменту організаційного забезпечення, терцентру, департаменту економіки та департаменту фінполітики. Про це у Facebook зазначає місцевий активіст Сергій Кузляєв:

"До мене надійшла інформація, що в одному з боксів стоїть приватний автомобіль. Тобто, майно громади використовується для особистих потреб приватних осіб. Здавалося б, дрібниця… Але джерело повідомило, що машина може бути в угоні, або фігурує в ДТП. Авто належить людині, яка наближена до верхівки міськвиконкому. Тут я не витримав. Викликав поліцію, покликав депутатів і попросив прийти журналістів".

Згідно з законом, депутат міської ради має право безперешкодно пройти у будь-яке комунальне приміщення. Проте черкаським обранцям Володимиру Гриценку і Тарасу Коломійцю знадобились години, аби відшукати ключі від автомобільних боксів. Та "крайні" в міській раді, зрештою, знайшлись.

"Відкрили два бокси, там все охайно. В одному була машина департаменту економіки та розвитку, в іншому – причіп терцентру. Третій виявився пустим, а от в четвертому знаходилась невідома автівка з польськими номерами, – переповідає черкаський обранець Тарас Коломієць. – Також знайшли коробку від гранат РГД. Гранат не було, лише зберігалась атрибутика "Свободи". Можливо, раніше там були боєприпаси. Пишемо заяву в поліцію, хай розбираються".

Загадковий автомобіль з іноземною реєстрацією був злегка пом’ятий, хто його власник – ніхто не зізнавався. Поряд зберігались деталі до автівки "BMW".

У той час, коли тривала перевірка гаражів, на місці події з’явився батько заступника черкаського мера Юрія Ботнара – "свободівець" Андрій Ботнар. Оглянув автівку та бокс. З матірною лексикою звертався до активістів та депутатів. Неодноразово наголосив, що він директор бази вчителів. Згодом з’ясувалось, що "євробляха", ймовірно, належить йому.

Яке відношення одеський "свободівець" має до черкаських гаражів – пояснює Сергій Кузляєв:

"Вчора громадський активіст Сергій Костенко оприлюднив лист, де ГО "Легіон" просить міську владу надати в оренду приміщення за адресою Хрещатик, 259. Одним із засновників і керівників цієї ГО (з реєстрацією в Одеській області є Андрій Ботнар). А націлилися вони якраз на приміщення цих боксів. Лист було подано 1 серпня. А вже цього дня заступник міського голови Ігор Волошин розписав його до виконання. Це означає, що готуватимуться підстави до майбутньої оренди для потреб громадської організації. А "в натурі" – для автомобільних потреб родини Ботнарів. А поки готується договір оренди, то в гаражі стоїть "євробляха" Ботнара-страшого".

На думку активіста, таким чином родина Ботнарів вирішила зекономити на оренді гаража, адже оренда через громадську організацію втричі дешевша, аніж комерційна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, слідчі перевіряють причетність Ботнара-старшого до нападу на Комарова.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Із Черкас на передову їздить пересувний стоматологічний кабінет

Із Черкас в зону бойових дій їздить пересувний стоматологічний кабінет. Цей проект почав діяти ще з 2015 року. Тоді...

У черкаській школі відкрили меморіальні дошки 

У Черкаській загальноосвітній школі №4 відбулося відкриття меморіальних дошок на честь двох випускників цього навчального закладу. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x