НовиниУ Черкасах зупинка сама собою перенеслася з одного місця...

У Черкасах зупинка сама собою перенеслася з одного місця на інше (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах в районі перехресть бульвару Шевченка та Іллєнка (колишня Горького) перенесли зупинку громадського транспорту. Відтепер вона знаходиться значно ближче до пішохідного переходу. Сайт vikka.ua спробував дізнатися навіщо була перенесена зупинка у місті.

В управлінні вуличної інфраструктури Черкаської міської ради пояснили, що про ситуацію із зупинкою вперше чують. "Питання про перенесення зупинки вирішується колегіально трьома структурами: управлінням вуличної інфраструктури, управлінням транспорту та департаментом архітектури, містобудування та інспектування. Ми на ці питання впливаємо лише частково", – пояснив інспектор управління вуличної інфраструктури Максим Пилипенко.

Він порадив звернутися до управління транспорту та департаменту архітектури, містобудування та інспектування.

Натомість, начальник управлінні транспорту Черкаської міської ради Віталій Москаленко зазначив, що про перенесення цієї зупинки йому нічого невідомо.

У той же час, начальник департаменту  архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Артур Савін взагалі заявив, що він у відпустці. "Коли я перебував на роботі, рішення про перенесення зупинки громадського транспорту ми не приймали", – зазначив він.

Нагадаємо, раніше у цьому місті пішоходи дуже часто перетинали дорогу у невстановленому місті. Люди жалілися на незручне розміщення зупинки.

Наразі зупинка розташована поблизу пішохідного переходу, як і бажали громадяни. Але жоден з відповідальних за такі дії секторів Черкаської міської ради не взяв не заявив про свою причетність до вдосконалення міської інфраструктури.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських водіїв попереджають про дітей на дорогах.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x