додому Новини Кримінал У Черкасах зупинили водія, який порушив коменданську годину: у нього знайшли наркотики

У Черкасах зупинили водія, який порушив коменданську годину: у нього знайшли наркотики

0

Патрульні зупинили керманича, який порушив комендантську годину, сів за кермо у стані сп’яніння, не мав права керування та на додачу мав із собою, ймовірно, наркотичні засоби. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Черкаській області.

Близько 3-ї години, патрулюючи містом, інспектори зупинили автомобіль ВАЗ 21061, водій якого порушував комендантську годину.

Спілкуючись із водієм автомобіля ВАЗ, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, на що керманич погодився. Результат — 0,75 проміле. Також поліцейські встановили, що громадянин не має права керування та ніколи не отримував посвідчення водія.

Інспектори помітили, що правопорушник помітно нервує та провівши поверхневу перевірку у 37-річного чоловіка, патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини та пристрій для їх вживання.

На водія автомобіля ВАЗ патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Знайдені речовини були вилучені та направлені на експертизу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version