НовиниКриміналУ Черкасах зупинили п’яного водія, який був позбавлений права...

У Черкасах зупинили п’яного водія, який був позбавлений права керування

-

- Advertisment -

За минулий тиждень черкаські патрульні склали 13 протоколів на водіїв з ознаками сп’яніння. Матеріали справ направлено до суду для розгляду. Повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.

п'яний водій за кермом

Вихідними патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Олени Теліги їздить автівка Volkswagen Jetta, водій якої у нетверезому стані. Заявник намагався поспілкуватися із керманичем, але останній зухвало себе поводив, показував непристойні жести та нецензурно лаявся.

Прибувши на місце виклику інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер або у лікаря-нарколога. Чоловік відмовився від огляду. Перевіривши документи громадянина, інспектори виявили, що водій вже позбавлений права керування.

На 31-річного керманича автомобіля Volkswagen патрульні склали протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

Зауважимо, що ч. 3 ст. 130 КУпАП тягне за собою штраф у розмірі 51 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

Також на кермувальника інспектори винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою права керування вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Читайте також:

Стрибали з містка: біля Катеринополя втопився молодий хлопець

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x