НовиниКриміналУ Черкасах зупинили нетверезого водія без документів

У Черкасах зупинили нетверезого водія без документів

-

- Advertisment -

Черкаські патрульні вкотре виявили водіїв, які сіли за кермо нетверезими. За минулий тиждень 12 правопорушників отримали адміністративні протоколи за відповідною статтею. Про це повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.

Учора, близько опівночі, патрулюючи на вулиці Чорновола, інспектори зупинили автомобіль Skoda, водій якого порушував комендантську годину.

Спілкуючись із водієм, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти за допомогою приладу Драгер, на що керманич погодився. Результат – 1,19 проміле. На порушника патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП.

Інший випадок стався учора, близько 16-ї години. Патрулюючи місто, інспектори отримали повідомлення від громадян, що водій автомобіля Hyundai IX55 сів за кермо п’яним.

Прибувши на місце виклику та поспілкувавшись із керманичем, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що водій відмовився. Також він не надав для перевірки посвідчення водія.

На 35-річного чоловіка автомобіля Hyundai, патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП.

Загалом за минулий тиждень 12 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.

Читайте також:

Корсунчанин пропонував гроші поліцейським: на нього відкрили кримінальне провадження

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x