НовиниКонфузУ Черкасах зникла дівчина: її знайшов собака

У Черкасах зникла дівчина: її знайшов собака

-

- Advertisment -

Зниклу 13-річну дівчину у Черкасах допоміг знайти службовий собака. Дівчина переховувалася у подруги після конфлікту із мамою. Виявити дитину допомогла німецька вівчарка Дакота, повідомляє поліція в Черкаській області.

До поліції зателефонувала мати та повідомила про те, що дівчинка пішла з дому і не повернулася. Мати розповіла, що спочатку сама намагалися розшукати доньку, а коли пошуки не дали результату, звернулася по допомогу до поліції.

На пошуки дитини залучили оперативників Черкаського районного управління ГУНП в Черкаській області, ювенальну поліцію, а також інспектора-кінолога поліції Черкаської області Андрія Давиденка, зі своєю чотирилапою напарницею Дакотою.

Пошуки дівчинки почались з місця її мешкання, де собака відразу “взяла слід”. Дівчинку знайшли орієнтовно за півтори години.

Поліцейські з’ясували, що дитина була у подруги поки рідні та поліція, вночі шукали її по всьому місту. Неповнолітня пояснила, що через сварку із матір`ю соромилася повертатися додому.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x