додому Новини Черкащина У Черкасах змагалися юні авіамоделісти (ФОТО)

У Черкасах змагалися юні авіамоделісти (ФОТО)

0

Днями на базі дитячої спортивної школи "Дніпро-80" КЗ "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради" організував та провів обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільно літаючі моделі літаків у приміщенні), інформує управління освіти і науки Черкаської ОДА.

У змаганнях взяли участь 4 команди: КЗ "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради", Ватутінська міська станція юних техніків, станція юних техніків міста Умані, Христинівська районна станція юних техніків.

12 юних спортсменів-авіамоделістів боролися за першість у класах моделей F-1-N (метальний планер), F-1-L (кімнатна модель з розмахом крил до 457,3мм), А-1-D (класична мікромодель з розмахом крил до 550 мм, F-1-R (кімнатна модель з розмахом крил до 350 мм).

За результатами змагань чемпіоном стала команда КЗ "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради"; ІІ командне місце у спортсменів з Ватутінської міської станції юних техніків, а ІІІ місце виборола команда станції юних техніків міста Умані.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юні каратисти з Черкащини перемогли на обласному турнірі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version