додому Новини Черкащина У Черкасах змагалися титуловані фехтувальники (ФОТО)

У Черкасах змагалися титуловані фехтувальники (ФОТО)

0

14-15 жовтня в Черкасах відбувся Кубок України з фехтування на шаблях. До Черкас завітали спортсмени з усіх куточків України: міст Київ, Миколаїв, Хмельницький, Одеса, Харків та Ужгород. Про це повідомляє прес-служба відділення НОК у Черкаській області.

Участь у змаганнях взяли "зірки" українського фехтування: титулована спортсменка світу, багаторазова чемпіонка Світу та Європи, яка зібрала повний комплект нагород Олімпійських ігор (золото, срібло, бронзу) Ольга Харлан, представниці олімпійської збірної Аліна Комащук та Ольга Жовнір, чемпіон Всесвітніх ігор Андрій Ягодка, чемпіони та призери чемпіонатів Світу та Європи Дмитро Пундик, Олексій Стаценко, Богдан Платонов, Юрій Цап, черкащани Олександр Каракай Олександр та Юрій Нікітін.

14 жовтня відбулися особисті змагання. У чоловіків чемпіоном став Андрій Ягідка (Одеса), який у фіналі переміг Платонова Богдана (Миколаїв), бронзу поділили Цап Юрій (Миколаїв) та Стаценко Олексій (Київ). Зовсім трохи не вистачило черкащанину Каракаю Олександру потрапити до п`єдесталу пошани. У напівфіналі він програв Стаценку Олексію.

У жінок перемогу отримала Ольга Харлан (Миколаїв), яка в півфіналі виграла у черкащанки Залевської Діани, а у фіналі отримала переомогу над Ольгою Жовнір (Нетішин), ще одну бронзу отримала представниця Києва Бакастова Юлія.

15 жовтня пройшли командні змагання. І у чоловіків, і у жінок чемпіонами стали представники Миколаївської області, срібні нагороди отримали преставники Києва, а от бронзові нагороди у чоловіків отримали черкащани, а у жінок – представниці Хмельницької області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські спортсмени привезли нагороди Кубку України з традиційного карате.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version