додому Новини Черкащина У Черкасах зіштовхнулися "КамАЗ" та легковик: постраждали двоє чоловіків (Фото)

У Черкасах зіштовхнулися "КамАЗ" та легковик: постраждали двоє чоловіків (Фото)

0

У Черкасах на перехресті вулиць Дашкевича та Благовісна сталася дорожньо-транспортна пригода за участі "КамАЗа" та легковика "Skoda".

Подія сталася сьогодні, 22 червня, близько 4 години ранку. Фото з місця пригоди розмістили у спільноті "За кермом Черкаси".

У коментарі журналістам сайту vikka.ua речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок підтвердила інформацію. На місце пригоди прибули дві бригади медиків, які оглянули та надали допомогу двом потерпілим.

Так, 33-річного чоловіка було госпіталізовано до Третьої міської лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Ще одному чоловіку, 45-ти років, надали допомогу на місці. У нього була відкрита рана повіки.

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля "Skoda Octavia" не надав переваги в русі вантажному авто "КамАЗ". У водія легковика інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Також з’ясували, що він не має права керування таким транспортним засобом. Чоловік пройшов обстеження на приладі Драгера, що показав 0.97 проміле.

Інспектори оформили дорожню пригоду й склали на винуватця адміністративні матеріали за скоєне ДТП, що передбачено у статі 124 КУпАП, протокол ч.1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та постанову за ч. 2 статті 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом). Автомобіль "Skoda" евакуювали на арешт майданчик.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на проспекті Хіміків у Черкасах водій вантажівки спричинив потрійну ДТП.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version