НовиниЧеркасиУ Черкасах жінки-переселенки можуть отримати безкоштовну консультацію лікаря

У Черкасах жінки-переселенки можуть отримати безкоштовну консультацію лікаря

-

- Advertisment -

Алла переїхала в Черкаси із Чернігова. Місто в центрі України прийняло її гостинно. Та виникли проблеми зі здоров’ям. Так і дізналася про благодійну акцію. Вона передбачає безкоштовне УЗД обстеження та консультацію гінеколога. А ще – тест на наявність генотипів вірусу папіломи людини, що важливо для запобігання раку шийки матки.

ОЛЬГА ПАЛІЙЧУК, ГІНЕКОЛОГ-ОНКОЛОГ

Разом із Ротарі-клубом Черкаси вирішили, що будемо допомагати проводячи безплатні ультразвукові обстеження, консультативні послуги. Якраз минулого тижня ми стартували. Були жінки із Рубіжного, Краматорська, Маріуполя.

Отримала безкоштовну консультацію також Наталія. До Черкас із чоловіком вона добиралася довго й виснажливо. Виїхали з Чернігова, маючи останні 20 літрів бензину.

НАТАЛІЯ,  ПЕРЕСЕЛЕНКА З ЧЕРНІГОВА

О 5 ранку спонтанно чоловік каже «чи помирати в муках без діалізу, або бути розстріляним, коли будемо вириватися». І ми ухвалили спонтанне рішення. За 10 хвилин знесли з 6 поверху сумки, які були. І то ми ночували уже не у нас вдома, а у друга, який вирвався.

Стрес та перебування у холодних укриттях негативно вплинули на здоров’я жінок. Розповідає лікарка.

ОЛЬГА ПАЛІЙЧУК, ГІНЕКОЛОГ-ОНКОЛОГ

Порушення менструального циклу, болючість молочних залоз, запальні процеси, бо жінки по місяцю сиділи у підвалах, і без необхідних санітарно-гігієнічних умов.

Щоб отримати безкоштовні послуги у медичному центрі Андромеда, варто попередньо записатися. Пред’явити паспорт та документи, що підтверджують проживання в областях, які охоплені бойовими діями. Кількість місць для отримання безоплатної допомоги обмежена.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах внаслідок ДТП до лікарні потрапив водій

Автопригода сталася на перехресті вулиць Юрія Іллєнка та Благовісна. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє...

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x