додому Новини Кримінал У Черкасах жінка через конфлікт ледь не зарізала чоловіка

У Черкасах жінка через конфлікт ледь не зарізала чоловіка

0
ukrinform.ua

У Черкасах на вулиці Капітана Пилипенка трапилася різанина. Чоловіка підрізали просто у під’їзді будинку. На щастя, його вдалося врятувати.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Так, до правоохоронців надійшов виклик про ножове поранення у під’їзді. Прибувши до місця події, поліцейські побачили, що із будинку вийшли двоє жінок та чоловік. Вони помітно нервували, тож патрульні вирішили з ними поспілкуватися та встановити особи.

Опісля правоохоронці піднялися на другий поверх будинку та у тамбурі побачили закривавленого чоловіка. Він з колото-різаною травмою грудної клітки лежав на підлозі. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Пізніше поліцейські встановили, що між потерпілим та його знайомими виник конфлікт, що переріс у бійку. Саме тоді одна із жінок схопила ножа та вдарила ним чоловіка у груди. Під час огляду в неї правоохоронці помітили плями крові на руках та куртці. У квартирі інспектори знайшли закривавлений ніж.

На місце події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці доставили чоловіка та його супутниць до Черкаського районного управління поліції, одну з жінок затримано. Надалі справою займається слідчий.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах засудили чоловіка, який ножем ледь не вбив знайомого.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version