НовиниЧеркасиУ Черкасах згадали Героя і волонтера Павла Собка (ВІДЕО)

У Черкасах згадали Героя і волонтера Павла Собка (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі  у Черкасах зібралися рідні, близькі та побратими черкаського волонтера і бійця ЗСУ Павла Собка. Він загинув  рік тому у боях за Попасну. Присвятити своє життя захисту України Павло вирішив іще у 2014 році, створивши волонтерську групу «Койоти», інформують журналісти сайту ВІККА

Юрій Кулик, волонтер:

Ми з ним починали волонтерити із 2014 року. Об’їздили всі гарячі точки. Паші не стало і стало важко. В душі все помінялося, бо таких геройських хлопців у нас забирає Бог.

Павло Собко мріяв відпочити від  війни, але з перших днів повномасштабного вторгнення зі зброєю в руках став на захист України. Побратими згадують, що Павло немов відчував, що з війни не повернеться. Перед відправкою на фронт відвідав батьків. Про те, що вирішив взяти до рук зброю, знав лише батько.

ЯРОСЛАВ БЕРЕЗАНЬ, МОЛОДШИЙ СЕРЖАНТ ЗСУ:

Він говорив з батьком. Тільки батько знав. Але як що мати це побачить то не знаю, що вона батькові зробить. Кожного дні наш підрозділ пам’ятає Павла, всіх хлопців, що загинули у Попасній і намагаємося помститися за нього.

Волонтерська справа Павла  живе. Волонтери із створеної ним групи «Койоти» не знижують своєї активності. Також у пам’ять про видатного містянина у Черкасах з’явилася алея імені Павла Собка. Вона розташована в Південно-західному районі.

Більше про волонтера Павла Собка читайте в матеріалі сайту ВІККА:

На війні загинув Павло Собко – відомий на Черкащині волонтер. Він загинув як воїн 24 окремої механізованої бригади. Ворожа куля обірвала життя Павла: сина, чоловіка, батька двох дітей. Йому було 33 – вік Христа. Він загинув біля Попасної на руках у черкаського журналіста і теж воїна Олександра Носенка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x