НовиниЧеркасиУ Черкасах збираються облаштувати понад 20 пунктів обігріву (Адреси)

У Черкасах збираються облаштувати понад 20 пунктів обігріву (Адреси)

-

- Advertisment -

У Черкасах готуються до відкриття пунктів обігріву. Їх розгорнуть за умови зниження температури до -10 градусів та нижче.

Таке рішення прийняли на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

З’являться вони у приміщеннях комітетів самоорганізації населення, територіальних центрів надання соціальних послуг та однієї з благодійних організацій (за адресою: вулиця Рєпіна,12/1). Цього року в місті хочуть облаштувати 22 стаціонарних місця. Один із них у цілодобовому режимі, решта – за графіком із 8/9:00 до 17:00 із понеділка до п’ятниці.

Пункти обігріву в Черкасах працюють, аби запобігти переохолодженню людей, передовсім, тих, які опинилися в складних життєвих обставинах. У цих закладах можна відпочити, зігрітися, випити теплого чаю із печивом. До спецпункту може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні.

«Цього року виникає потреба в розгортанні пунктів обігріву з дотриманням протиепідемічних заходів, – говорить начальник управління цивільного захисту Володимир Лобода. – Тож пункти обігріву мають працювати із дотриманням між відвідувачами фізичної дистанції щонайменше 1,5 метра (за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі) та з обов’язковою дезінфекцією приміщень».

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині прогнозують похолодання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні з росією загинув воїн із Черкащини

Сьогодні, 28 березня, місто Чигирин зустріне "живим коридором" воїна Владислава Кам'яного, який загинув на війні. Про це повідомляє пресслужба...

У Шполі прощатимуться з полеглим захисником

Сьогодні, 28 березня, Шпола готується зустріти «на щиті» Чорного Сергія Борисовича. Про це повідомляє пресслужба Шполянської міськради. Стрілець-санітар, старший солдат,...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x