НовиниЧеркасиУ Черкасах збирають на автівки і квадрокоптери. Мета -...

У Черкасах збирають на автівки і квадрокоптери. Мета – 3 мільйони гривень (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Кров за кров. Черкаський центр допомоги армії оголосив збір на потреби військових. Кінцева мета — 3 мільйони гривень на забезпечення захисників. На фронті затребувані автомобілі та безпілотники. Щоб їх придбати, волонтери організують низку заходів. Зокрема, за підтримки міської ради, проведуть аукціон. Інформує власкор ВІККА.

кров за кров збір центр допомоги армії

СВІТЛАНА ІЛЯШЕНКО, ВОЛОНТЕРКА ЦЕНТРУ ДОПОМОГИ АРМІЇ:

Планується два вишколи для діток і дорослих і офлайн аукціон, який ми хочемо провести і розіграти дуже класні лоти. Є історичні, цікаві лоти. Ми дуже сподіваємося, що нам вдасться зібрати велику суму коштів.

Лоти добувають і оформляють зацікавлені майстри-волонтери. Лот із історією — номерна табличка машини, якою евакуйовували поранених прикордонників у 2014 році. На ньому Герой України, генерал Ігор Момот, зазнав смертельного поранення.

АНДРІЙ РУСІН, ВОЛОНТЕР:

Це номерний знак автомобіля генерала Момота, в якому його було поранено. Потім його транспортували іще раз був автомобіль підбитий.

Серед анонсованих лотів не лише військова тематика. Пані Наталія працює у службі у справах дітей. Виготовляла разом із дітьми маленькі ляльки-обереги, які передавали військовим. Нині ж на прохання волонтерів майстриня зробила п’ять ляльок у людський зріст. Кожна виготовлена, як і годиться мотанці, без жодного шва.

НАТАЛІЯ ЗАГРЕБЕЛЬНА, ВОЛОНТЕРКА:

Я думаю, що її можна поставити в себе в робочому кабінеті, можна поставити в актовій залі, у музеї, магазині, виставковому залі. Вона притягувала б дуже багато уваги. Це була б зона для фотографування.

Захистити українських військових і сприяти знищенню ворога. Таку мету ставлять перед собою у Центрі допомоги армії. Кажуть, отримують багато заявок від захисників. Прагнуть задовольнити ці потреби максимально.

Іванна Дубова

ІВАННА ДУБОВА, ГОЛОВНИЙ КООРДИНАТОР ЦЕНТРУ ДОПОМОГИ АРМІЇ:

Машини і квадрокоптери в нинішній час, в любій бригаді, це найголовніші засоби, які потрібні нашим хлопцям. Мавіки це очі, вони потрібні для проведення розвідки. А машини — це те, що рятує життя, те, на чому вони виконують завдання.

Волонтери запрошують на аукціон усіх зацікавлених. До збору можна також долучитися, переказавши гроші онлайн.

ІВАННА ДУБОВА, ГОЛОВНИЙ КООРДИНАТОР ЦЕНТРУ ДОПОМОГИ АРМІЇ:

Є посилання на банку монобанк. це окремо створена банка лише для цього збору. По к’юар-коду і будуть створюватися різні аукціони, стежте за нашою сторінкою Центру допомоги армії. Допомогти можна, купивши щось і навіть отримати за це невеличкі подарунки з фронту.

Олеся Омельченко, Іван Дуда, Телеканал ВІККА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x