НовиниЧеркасиУ Черкасах збій при оплаті за проїзд: кошти повернуть

У Черкасах збій при оплаті за проїзд: кошти повернуть

-

- Advertisment -

У Черкасах стався збій в банк-системі при оплаті в громадському транспорті через валідатори. Про це жителі  Черкас писали в мережі Фейсбук. Фірма, яка є розробником програмного забезпечення, визнала, що трапився збій.

валідаторЯк писали жителі Черкас, система двічі знімає плату за проїзд. У декого з черкащан траплявся випадок, що з картки списувалися гроші, коли людина була в іншому регіоні.

Фірма розробник програмного забезпечення «Смарт Тікедж» визнає проблему. Про це вони написали на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Оскільки транспортна програма працює з банками, не все залежить лише від транспортного ПО. Проблема вже вирішується. Технічна служба кожної зі сторін вже зранку провела корекції і налаштування для зупинення запитів на списання і можливості подальшої коректної роботи пристроїв валідування», – зазначається у повідомленні компанії.

Фірма зазначає, що усі кошти будуть повернуто. Вони просять пасажирів, в яких виявились такі поодинокі випадки понаднормового списання, звернутися на гарячу лінію за тел: +380 (67) 574 10 88 для позитивного вирішення ситуації.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x