додому Новини Черкащина У Черкасах завершився другий Всеукраїнський театральний фестиваль

У Черкасах завершився другий Всеукраїнський театральний фестиваль

0

Другий Всеукраїнський театральний фестиваль аматорських колективів "FORTUNA fest-2017" у Черкасах завершився. 24 вересня були проведені останні майстер-класи та показані заключні вистави. В кінці всіх заходів організатори підбили підсумки та визначили переможців, вручивши їм дипломи та подяки. Про це повідомили у прес-службі Палацу молоді.

На сцені малого залу актори показали 10 вистав, що брали участь у конкурсній програмі фестивалю, та ще дві – поза конкурсом. Це були вистави-подарунки для всіх поціновувачів театрального мистецтва від акторів Черкаського міського Палацу молоді ("Усі хочуть кохання") та від Київської драматичної театр-студії "Яблоко" (вистава "Идеальная женщина, или Баба моей мечты").

Було проведено вісім майстер-класів. Більшість з них проводили професіонали з Черкаського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка (заслужений артист України Володимир Татарінов, актори Михайло Кондрацький, Павло Гончаров та Лесь Павлютін). Майстер-клас з вокалу провів фахівець з класичного співу директор Палацу молоді Нодарі Росопідзе. Актори аматорських колективів скористалися можливістю навчитися нового і набути певних навичок від професійних артистів. До майстер-класів долучалися і відвідувачі Палацу молоді.

Безперечним лідером другого Всеукраїнського театрального фестивалю аматорських колективів "FORTUNA fest-2017" став театр-студія "В.Т. і К" з м. Миколаїв: на цій думці зійшлися і професійне журі, і глядачі, які віддали свої голоси за його виставу "Рай на землі" під час голосування. Таким чином, миколаївський театр-студія "В.Т. і К" отримав і Гран-прі фестивалю, і приз глядацьких симпатій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують відвідати фестиваль віночків "Осіннє диво".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version