НовиниЧеркасиУ Черкасах завершилася акція «Стань святим Миколаєм»

У Черкасах завершилася акція «Стань святим Миколаєм»

-

- Advertisment -

80 дітей із Черкас в межах благодійної акції «Стань святим Миколаєм» отримали більш як півтори сотні подарунків. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Цього разу святий Миколай виконував бажання дітей, у яких війна забрала тата.
Благодійна акція проходила за підтримки міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та заступниці голови, куратора соціальної сфери Марини Гаркавої. Помічниками святого Миколая були працівники департаменту соціальної політики.

Упродовж майже трьох тижнів усі охочі містяни могли виконати бажання дитини воїна-захисника. Вони купували і клали біля ялинки в супермаркеті подарунок, про який дитина просили в листівці до святого Миколая. Загалом в межах акції зібрали 152 подарунки.

Кульмінацією акції стало свято за участі аніматорів для найменших і відомого трубача Дениса Мосяженка для старших. А подарунки дітям наших захисників особисто вручив Святий Миколай.

«Я вірю в святого Миколая і дякую за подарунки, про які просила: теплу піжаму і скейтборд», – ділиться враженнями Надія Андрющенко.

«Святий Миколай приніс мені конструктор і величезну 6-вольтну машину з пультом керування, – говорить Єгор Беспалий. – Я люблю святого Миколая і вірю, що він допоможе нам перемогти і швидко закінчити війну».

«Сьогодні ми отримали масу позитивних емоцій, що особливо важливо, коли в країні війна. Наші родини цю війну відчули на собі. Ми втратили найголовніше… Але в кожної дитини повинні бути добрі й радісні емоції», – ділиться враженнями від акції дружина загиблого кордівця з Черкас Ольга.

«Ми зворушені до сліз. Мій син Олексій чекав цього дня, і дуже приємно, що нас не забувають, міська влада турбується, влаштовує свята, вітає дітей, – говорить черкащанка Марія Скоряк, дружина загиблого захисника. – Дякуємо міському голові Анатолію Бондаренку та всім помічникам святого Миколая, хто допомагає робити добро».

Читайте також:

З 20 до 23 грудня для проїзду транспорту закриють ділянку вулиці Нечуя Левицького між провулком Богуна та Нахімова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x