додому Новини Черкащина У Черкасах затримали злочинців, які стріляли у вінницьких патрульних (ФОТО)

У Черкасах затримали злочинців, які стріляли у вінницьких патрульних (ФОТО)

0

В одній із черкаських маршруток правоохоронці затримали чоловіків, які знаходилися у розшуку за напад на поліцейських. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Так, 8 березня на автодорозі Житомир − Могилів-Подільський біля села Корделівка патрульні зупинили автівку "Audi", водій якої грубо порушив Правила дорожнього руху. На час події в салоні машини перебувало двоє чоловіків. Правоохоронці перевірили документи 24-річного водія, в автівці ж виявили набої до бойової зброї.

Коли полісмени запитали для перевірки документи пасажира машини, то чоловік дістав пістолет та почав стріляти у стражів порядку. Патрульні застосували табельну зброю, однак зловмисникам вдалося втекти. Їх було оголошено у загальноукраїнський розшук, відповідну інформацію із фото розіслали до центральних та регіональних ЗМІ, а також поширили соцмережами.

Через чотири дні пошуків підозрюваного в одній із маршруток помітили пасажири та викликали правоохоронців. Стрілком виявився 60-річний раніше судимий чоловік. Він вже притягувався до відповідальності за вбивство, шахрайство та підробку документів.

За скоєний злочин чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до будинку пенсіонерів у Звенигородці вдерся злочинець.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version