НовиниЧеркасиУ Черкасах затримали водіїв з ознаками наркотичного сп'яніння та...

У Черкасах затримали водіїв з ознаками наркотичного сп’яніння та позбавлених права керування

-

- Advertisment -

Патрульні інспектори на вулиці Максима Залізняка зупинили автомобіль Volkswagen е-Golf через порушення ПДР, а саме проїзд на заборонний жовтий сигнал світлофора. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Під час спілкування із водієм, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що водій відмовився. Також інспектори встановили, що цей водій вже раніше був позбавлений права керування транспортними засобами на термін трьох років.

Інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а також відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Того ж дня на проспекті Перемоги поліцейські зупинили автомобіль Renault, який рухався з технічною несправністю – непрацюючими габаритними вогнями в темний час доби.

Під час розмови із водієм виявили ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що водій також відмовився. Інспектори встановили, що водій вже був позбавлений права керування транспортними засобами і притягувався до відповідальності за подібне порушення.

Поліцейські склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння та відмова від огляду на стан сп’яніння двічі протягом року) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) КУпАП.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x