додому Новини Черкаси У Черкасах затримали водія із наркотиками та пістолетом у салоні авто (Фото)

У Черкасах затримали водія із наркотиками та пістолетом у салоні авто (Фото)

0

Під час патрулювання вулиці Ярославської, поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes», який мав очевидні ознаки несправності.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Під час перевірки документів поліцейські виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Також, перевіривши поверхневу перевірку 29-річного черкащанина, інспектори виявили у нього пістолет. Також чоловік намагався викинути на землю пакетик з наркотиками. Окрім цього, у салоні автомобіля було виявлено ще 2 пакетики з наркотиками.

Під час спілкування у водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти огляд, на що останній відмовився. При перевірці документів з’ясувалося, що він протягом року вже притягувалася до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та, за рішенням суду, був позбавлений права керування транспортними засобами.

На порушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч.2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала подію та надалі займається цією справою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах водій «під кайфом» ганяв містом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version