додому Новини Кримінал У Черкасах затримали трьох чоловіків, які підозріло себе поводили

У Черкасах затримали трьох чоловіків, які підозріло себе поводили

0

Черкаські ТОРівці затримали у місті трьох чоловіків, які підозріло себе поводили. При обшуку у них виявили пакетики із , ймовірно, наркотичними речовинами. Про це інформує поліція в Черкаській області.

 

Днями, патрулюючи на вулиці Сумгаїтській, патрульні роти ТОР, виявили чоловіка, який побачивши поліцейських, різко змінив напрямок руху, та намагався уникнути спілкування з інспекторами. Провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у 44-річного громадянина два пакети із, ймовірно, наркотичними речовинами.

Згодом, патрулюючи на вулиці Хрещатик, ТОРівці помітили іншого чоловіка, який побачивши патрульних, помітно занервував та намагався уникнути спілкування з поліцейськими. Провівши поверхневу перевірку у 37-річного громадянина інспектори виявили пакетик із, ймовірно, наркотичною речовиною.

Того ж дня, увечері, патрулюючи на вулиці Сумгаїтській, інспектори помітили громадянина, який помітивши інспекторів пришвидшив крок. Провівши поверхневу перевірку у 44-річного чоловіка патрульні виявили згорток із, ймовірно, наркотичною речовиною.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version