НовиниЧеркащинаУ Черкасах затримали озброєного грабіжника (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах затримали озброєного грабіжника (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці затримали чоловіка, який незаконно зберігав зброю та пограбував за допомогою неї місцевого жителя. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

Напередодні до Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річного черкащанина про грабіж. Молодик розповів правоохоронцям, що біля одного з нічних розважальних закладів міста, невідомий зірвав з його шиї золотий ланцюжок та почав тікати. Потерпілий хотів наздогнати нападника та повернути свою річ, але невідомий чоловік дістав пістолет, здійснив постріл в його бік і зник у темряві.

Пошуками нападника зайнялися працівники кримінальної поліції Черкаського відділу. В ході проведення слідчо-оперативних заходів по кримінальному провадженню підозрювану особу було встановлено, ним виявився 26-річний черкащанин. Молодого чоловіка затримали на одній із вулиць Черкас.

Під час поверхневого огляду поліцейські при ньому виявили 9-мм пістолет Макарова зі спеціальною різьбою для кріплення глушника та набої. Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваного правоохоронці виявили 9-мм набої.

За словами т. в. о. начальника Черкаського відділу поліції Володимира Валового, речові докази вилучені та направлені на дослідження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Особа перевіряється на причетність до ряду інших кримінальних правопорушень на території міста та області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, смілянин ховав удома три гранати та наркотики.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x